פארק מיני ישראל ממוקם בלטרון שבעמק איילון. זהו פארק המודלים הדינאמיים הגדול והמתקדם מבין 45 פארקים דומים הפזורים ברחבי העולם. הפארק משתרע על פני שטח מיצג של 30,000 מ"ר. הוא בנוי בהתאם לטופוגרפיה של המדינה.
פארק המיניאטורות מיני ישראל הוקם בשנת 2002. הפארק הוא דגם מיניאטורי של מדינת ישראל ומציג 385 דגמים, הכוללים יותר מעשרת אלפים דמויות, 2 נמלי ים ושדה תעופה אחד, ולאחרונה אף הושקו בו דגמים של אולפן "האח הגדול" ומגדלי עזריאלי. הפארק מציע אטרקציות לכל המשפחה, בהן סיורים ליליים, הדרכות של היסטוריה אלטרנטיבית, מתחם מולטימדיה ענק ועוד, ובשנה הקרובה צפוי להשיק שלל אטרקציות חדשות, הן ברמת הדגמים והן ברמת הפעילויות החדשות והמשלימות.
כרטיסי הכניסה לא כוללים את מופע ''האוצר הנעלם'' ט.ל.ח / הזכות לשינויים שמורה / *הפעילות עלולה להתבטל עקב מזג אויר- התעדכנו באתר.
סרטון להמחשה
אודות הפעילות וסוגי הכרטיסים
פרטי הזמנה
לאחר הצגת פרטי ההזמנה תוכלו:
* לבטל את ההזמנה
* הפקת קודי עסקה למימוש הכלולים בשוברים ובכרטיסים בהזמנה.
* הורדת הכרטיסים דיגיטליים
* הפקת קבלה דיגיטלית